Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!

Circulaire bodemverbeteraars voor een klimaatrobuuste stad

Datum 18 april 2023

Van Berkel Biomassa & Bodemproducten levert een breed assortiment bodemverbeteraars voor een klimaatrobuuste stad. Hoogwaardige producten voor groeiplaatsverbetering en bodembedekking. Zorgvuldig en circulair ontwikkeld en makkelijk verwerkbaar. Alle producten dienen een klimaatadaptief nevendoel in de vorm van hittestressbestrijding, CO2-opname en waterhuishouding.

Een groene leefomgeving is en blijft een belangrijk item. Steeds vaker wordt gezocht naar groene alternatieven voor bestaande ‘grijze’ toepassingen. Zo worden bijvoorbeeld grastegels gebruikt bij de aanleg van parkeerplaatsen en opritten. Van Berkel Biomassa & Bodemproducten biedt hiervoor TerraViva®. Naast een grastegelmengsel voor grastegels is er nu ook een klavermengsel. Dat geeft niet alleen een blijvend groen resultaat, bijkomend voordeel van klaver is dat het stikstof bindt uit de lucht.

Nationale Klimaat Expo

Tijdens de Nationale Klimaat Expo op 19 en 20 april in de Expo in Houten laten we u graag zien hoe onze producten toepasbaar zijn voor het klimaatbestendig inrichten van stedelijke gebieden. Bekijk de animatie en bezoek onze stand (nummer 72) tijdens de Nationale Klimaat Expo op 19 en 20 april in Houten.

Contact
A
Mariniersstraat 4
5405 BG Uden
Onze locaties