Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!
Over Van Berkel Biomassa & Bodemproducten

Werken bij

Werken en jezelf blijven ontwikkelen bij Van Berkel Biomassa & Bodemproducten

Wat werken binnen ons echt Brabantse familiebedrijf zo mooi maakt? We staan allemaal klaar voor elkaar. Om te helpen, naar elkaar te luisteren en een welverdiende schouderklop te geven. Als team krijgen we mooie dingen voor elkaar en daar zijn we heel trots op. We waarderen jouw inzet en betrokkenheid daarbij. Je krijgt de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. En om de verantwoordelijkheid te nemen voor je taken. Van kraanmachinist en terminalmedewerker tot planner en vrachtwagenchauffeur. Ben jij ook een aanpakker van nature?

Direct naar:

  Actuele vacatures

  Geen vacatures gevonden
  Er zijn op dit moment geen vacatures bij Van Berkel Van Berkel Biomassa & Bodemproducten. Bekijk alle vacatures bij Van Berkel Groep

  Stage & BBL’ers

  Ook voor stagiairs en BBL’ers biedt de Van Berkel Groep kansen. Je zou niet de eerste zijn die via een stage of opleiding een mooie carrière binnen ons bedrijf start. We zijn een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen.

  Lees meer

  Staat er voor jou geen leuke functie bij? Vul het vacature alert in, dan krijg je een seintje als er een nieuwe vacature is. Of kijk eens bij de vacatures van de andere Van Berkel bedrijven. Bekijk hier alle vacatures van de Van Berkel Groep.

  Over Van Berkel Biomassa & Bodemproducten

  Van Berkel Biomassa & Bodemproducten is onderdeel van de Van Berkel Groep. Een echt Brabants familiebedrijf met ruim 270 gepassioneerde medewerkers, een uitgebreid machinepark en negen locaties. Wij zijn aanpakkers van nature, gespecialiseerd in groenrecycling en producent van producten voor bodemoptimalisatie.

  Onze mensen vertellen over hun baan bij Van Berkel

  Werken met machines in groenrecycling, adviseren en samenstellen van bodemverbeteraars voor onze klanten of op pad als chauffeur. Bij Van Berkel Biomassa & Bodemproducten kun je veel kanten op. Hoe leuk, uitdagend en leerzaam een baan bij Van Berkel is? Daarover laten we graag onze mensen, en misschien wel jouw aanstaande collega’s vertellen. En vergeet niet om de video te kijken over de mensen achter ons bedrijf.

  Bekijk de video

  Aanpakkers van nature

  Aanpakkers van nature

  Aanpakkers van nature
  We zijn een Brabants familiebedrijf
  We bieden volop kansen om te groeien
  We hebben een hecht team enthousiaste collega’s
  We werken hard en vinden gezelligheid ook belangrijk
  Contact
  A
  Mariniersstraat 4
  5405 BG Uden
  Onze locaties