Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!
Over Van Berkel Biomassa & Bodemproducten

Over ons

Breed assortiment uitgekiende bodemproducten en biomassa

Van bomenzand en bladmulch tot molmmest en keurcompost: Van Berkel Biomassa & Bodemproducten levert een breed assortiment van producten voor bodemoptimalisatie. Hoogwaardige producten voor groeiplaatsverbetering en bodembedekking. Zorgvuldig en circulair ontwikkeld en makkelijk verwerkbaar. De optimale oplossing voor uw bodem.

Direct naar:

  Wij zijn Van Berkel Biomassa & Bodemproducten, aanpakkers van nature!

  Inspelen op de vraag van de markt. Het anders aanpakken omdat het slimmer of beter kan. Innovaties omarmen die onze dienstverlening en producten effectiever of efficiënter maken. En altijd het beste resultaat willen bereiken voor onze klanten. Zo zijn wij sinds onze oprichting in 1955 uitgegroeid tot een veelzijdige leverancier van bodemverbeteraars en biomassa. Daarnaast kopen, verkopen en verwerken we biomassa. Niet voor niets zijn wij: aanpakkers van nature.

  Maak kennis met ons, bekijk onze bedrijfsfilm of ga naar ons YouTube kanaal voor meer video’s >

  Historie

  Eerste verkleiner

  Voedingsbodem van ruime kennis en ervaring

  Vanaf de oprichting van ons Brabantse familiebedrijf in 1955 verricht de Van Berkel Groep agrarisch loonwerk. In de loop van de tijd hebben we onze dienstverlening uitgebreid met landschap, infra, bouwstoffen en logistiek.

  Omdat we een groot hart hebben voor een duurzame bedrijfsvoering hebben we in de jaren 90 ook groenrecycling aan ons portfolio toegevoegd met locaties in Uden, Veldhoven en Etten-Leur. Hier verwerken we groenafval uit landschap- en cultuurwerk, zoals berm- en slootmaaisel, gras en blad, gemengd snoeihout en zuiver takhout. Allemaal kwaliteitsgrondstoffen voor een nieuw specialisme: biomassa en bodemverbeteraars. Al deze kennis en ervaring maakt ons de veelzijdige organisatie die de Van Berkel Groep op de dag van vandaag is, met in totaal negen locaties en ruim 270 gepassioneerde medewerkers.


  CO2-reductie

  Als Van Berkel Groep zijn we gecertificeerd voor niveau 5 van de CO2-prestatieladder. Vanuit ons maatschappelijk verantwoordelijkheidsbesef streven we ernaar om de uitstoot van koolstofdioxide in onze bedrijfsvoering te verminderen. Daarbij gebruiken we de CO2-prestatieladder als hulpmiddel. Ons doel is om de emissie door onze hele organisatie voor scope 1, scope 2 en scope 3 jaarlijks met 1% te verminderen ten opzichte van basisjaar 2016.

  Certificaten

  Van Berkel Groep hanteert een weldoordacht beleid op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu. Dit helpt ons te voldoen aan de eisen, wensen en verwachtingen van klanten enerzijds, en wet- en regelgeving anderzijds. Om al deze aspecten de aandacht te geven die ze verdienen, hebben we ons eigen Integraal Management Systeem ontwikkeld. Dit biedt ons de informatie en handvatten om de verwachtingen van onze opdrachtgevers waar te maken en tegelijkertijd te blijven aanpakken.

  Het behalen van certificaten is voor de Van Berkel Groep geen doel op zich, maar een logisch gevolg van onze inzet op professionaliteit en bewustwording.

  Contact
  A
  Mariniersstraat 4
  5405 BG Uden
  Onze locaties