Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!
Anton Hellings

Anton Hellings

Anton Hellings is procesbeheerder bij Van Berkel Biomassa & Bodemproducten

Zes dagen per week is het is een komen en gaan bij onze locatie in Uden. Bedrijven én particulieren leveren er snoeihout, blad- en plantsoenafval, stronken en ander groenafval af. Procesbeheerder Anton Hellings is sinds de start in 1996 verantwoordelijk voor het accepteren en innemen van het groenafval. En hij maakt de planning voor de werkzaamheden op het terrein. “Elk inkomend product krijgt een andere bewerking”, legt Anton uit. “We maken er een uiteenlopend assortiment van bodemproducten op maat van. Materiaal dat geschikt is als biomassa gaat bijvoorbeeld naar biomassacentrales. Andere materialen gebruiken we voor het ontwikkelen van compostproducten op maat. En we leveren zand en grond voor bomen.”

Anton over zijn werk

“Het is gevarieerd werk en ik ontmoet elke dag andere mensen. Na al die jaren leer je de mensen die hier wat vaker komen natuurlijk goed kennen. Dat maakt mijn baan extra leuk!”

Anton werkt al sinds 1991 bij de Van Berkel Groep en doorliep meerdere takken van het bedrijf. “Toen Biomassa & Bodemproducten van de grond kwam, kreeg ik de kans om me hier verder te ontwikkelen.” Hij is blij dat hij die keuze toen gemaakt heeft. “Als het aan mij ligt, doe ik dit werk nog heel lang. Het is gevarieerd en ik ontmoet elke dag andere mensen. Na al die jaren leer je de mensen die hier wat vaker komen natuurlijk goed kennen. Dat maakt mijn baan extra leuk!”

Anton Hellings
Contact
A
Mariniersstraat 4
5405 BG Uden
Onze locaties