Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!
Inhoud meetsysteem brandstoftanks CO2 reductie

CO2 reductie door slim meetsysteem

Datum 6 juli 2021

De overstap naar hoogwaardige Traxx-diesel maakten we een aantal jaar geleden al. Nu zetten we een volgende stap in CO2 reductie door het verminderen van transportbewegingen bij de aanvoer van brandstof.

Op de locaties van Van Berkel Biomassa & Bodemproducten worden inhoud meetsystemen in de tanks van Van Kessel Olie geplaatst. Hierdoor kunnen ze exact zien wanneer de tanks aangevuld moeten worden en hier de transportplanning op aanpassen. Op die manier wordt optimaal omgegaan met de capaciteit van de brandstoftanks en zijn minder transportbewegingen nodig voor de aanvoer van de Traxx-diesel.   

De keuze voor het inhoud meetsysteem is voor ons een logische stap. Duurzaamheid zit als het ware verweven in onze bedrijfscultuur. We investeren milieubewust in materieel, nemen deel aan sector- en keteninitiatieven, zijn gecertificeerd volgens ISO 14001 en de CO2-prestatieladder. Co2 reductie weten we onder meer te realiseren door onze inzet op professionaliteit en bewustwording. Voortdurend onderzoeken we initiatieven en passen toe waar dat mogelijk is. Zo ook het inhoud meetsysteem.

Inhoud meetsysteem brandstoftanks CO2 reductie
Contact
A
Mariniersstraat 4
5405 BG Uden
Onze locaties