Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!
CO2 rekentool voor groene reststromen

Rekentool maakt CO2-footprint van groene reststromen inzichtelijk

Datum 9 juni 2023

Circulariteit en duurzaamheid zijn een wezenlijk onderdeel van Van Berkel Biomassa & Bodemproducten. De circulaire producten voor groeiplaatsverbetering en bodembedekking zijn zorgvuldig ontwikkeld en dragen bij aan een klimaatrobuuste leefomgeving.

Met de, in opdracht van BVOR, door CE Delft ontwikkelde CO2-rekentool kunnen we de CO2-footprint van onze activiteiten berekenen. Van transport en recycling tot hergebruik van onze producten, alle onderdelen van het recyclingproces worden omgezet in hoeveelheden. Daarbij kijken we aan de ene kant naar broeikasemissies die optreden tijdens het recyclingproces en aan de andere kant naar emissiereducties die ontstaan wanneer onze circulaire producten fossiele grond- of brandstoffen vervangen.

Klanten die groene reststromen bij ons aanleveren kunnen we op deze manier een ‘ CO2-certificaat’ aanbieden waarop hun bijdrage aan CO2 reductie wordt aangetoond. Bent u benieuwd wat uw bijdrage kan zijn? Neem dan contact met ons op, we leggen u het graag uit!

Duurzaam natuurlijk
Contact
A
Mariniersstraat 4
5405 BG Uden
Onze locaties